קונספט קולינרי

אוכל. אנשים. טעמים. אירועים לכל החושים.

אז מה יש באוכל שלנו השונה מאחרים? יש בו נשמה. כן הוא נעשה באהבה כל כך גדולה
שטעמיו ידועים לרבים שפקדו את מתחמנו.

הדיוק שבטעמים, היד שמערבבת, החיך שטועם זה כל ההבדל. צוות המטבח המקצועי
מורכב מאנשי מקצוע המובילים בתחום הקולינריה, כאלו שמדייקים עבורכם את הטעמים ומגישים בדיוק את מה שהחושים אוהבים.
האוכל שלנו הוא אחד המרכיבים בהצלחתנו בעשור קיומנו.
בכל עונה אנו מחדשים, משפרים, משנים, מביאים טעמים ממדינות שונות היוצרים חוויה קולינרית עולמית.
שימוש בחומרי גלם האיכותיים ביותר שישנם, דגש על טריות בבשרים ודגים והחשוב לנו מכל הבנה מה אתם והאורחים אוהבים.
התפריט נקבע באופן אישי יחדיו עם שף המקום, בערב טעימות אישי בו מוגשות כל מנות הבית שלנו מתוכם אתם בוחרים, מה אוהבים האורחים.